ریواس و هر آنچه باید درباره آن بدانید.

ریواس گیاه سبز و قرمز با طعم ترش است که فقط ساقه‌های آن قابل استفاده است و در پخت و پز و به‌عنوان میوه مصرف می‌شود. گیاه خوراکی ریواس به خاطر ساقه‌های گوشتی و ترش‌مزه‌اش طرفداران زیادی دارد و به بهبود هضم، کاهش التهاب و سلامت کبد کمک می‌کند. ریواس منبع خوبی از فیبر، ویتامین K و آنتی‌اکسیدان‌ است، اما به دلیل وجود کلسیم اگزالات مصرف آن در نوزادان، کودکان، زنان باردار و شیرده توصیه نمی‌شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *